اژدهاي زبالهسوز به مجارستان و لهستان ميرود
«يك برخورد كوتاه» نام نخستين انيميشن سميه يزدانپناه است كه خودش ميگويد كه اين اثر كاري كاملا شخصي است و برايش بيشتر بحث تصويرسازي محور قرار گرفته است. حالا اين انيميشن در جشنوارههايي در لهستان و مجارستان پذيرفته شده و در سيودومين جشنواره فيلم كوتاه تهران نيز شركت ميكند.
اين اثر، انيميشني كوتاه در دو دقيقه و ۳۰ ثانيه ساخته شده و نخستين تجربهاي است كه يزدانپناه به عنوان كارگردان داشته است.
او اين كار را يك كار كاملا شخصي دانسته كه نه سفارشدهندهاي دارد و نه تهيهكنندهاي، از اين رو طوري كه خودش دوست داشته آن را كار كرده و با حفظ فضاي شخصياش، نظرات فرد ديگري را در كار اعمال نكرده است. «يك برخورد كوتاه» مهر ماه سال ۹۴ براي حضور در نهمين جشنواره پويانمايي تهران ساخته شد. هرچند زمان اين انيميشن كوتاه و نزديك به دو دقيقه و ۳۶ ثانيه است، اما به گفته كارگردان اين اثر، يك انيميشن تخصصي است كه براي نخستين بار به صورت مستقل آن را ساخته است. اين انيميشن داستان يك اژدهاست كه خارج از شهر زندگي ميكند و زبالههاي شهر را ميسوزاند. او يك روز كه از سر كار باز ميگردد با دختر بچهاي مواجه و درگير ماجرايي ميشود. يزدانپناه گفته است يكي از مهمترين اهدافي كه در اين انيميشن دنبال ميكرد اين بود كه احساسات آدمها و نحوه بيان كردن احساسات مردم نسبت به هم را نشان دهد و يادآوري كند كه گاهي بيان برخي احساسات به فرد و به ديگران صدمه ميزند. اين انيماتور همچنين گفته كه سوژه اين انيميشن از يك ايده روانشناسي آمده است و بسياري از افراد بعد از ديدن انيميشن «يك برخورد كوتاه» با آن همذات پنداري كردند و خود را در اين انيميشن ديدند.
يزدانپناه كه خود تصويرگر هم هست سعي كرده كه اين انيميشن از فضاسازي و تصويرسازي زيادي برخوردار باشد و بتواند از طريق تصوير داستان فيلم را نمايش دهد.
او ميگويد كه روي داستان اين كار تمركز كرده است و اثرش را بيشتر اثري تجربي ميداند كه طراحي كاراكتر و فضاهاي آن را خودش بر عهده داشته است. انيمه اين كار برعهده سميرا كشاورزي، صدا و موزيك با مسلم رسولي و تدوين با هادي رحيمي است. تكنيك اين انيميشن
كات اوت دو بعدي است.