اميد به ارزاني مرغ در هفتههاي آتي
رييس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي ابراز اميدواري كرده است كه بالاخره ارزاني به بازار مرغ باز خواهد گشت. در حالي كه قيمت گوشت مرغ در هفتههاي اخير افزايش يافت و به حدود ۸۰۰۰ تومان رسيده بود، رييس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي اعلام كرد كه افزايش قيمت اين محصول به دليل بسته شدن يا مشكلات جادههاي مواصلاتي ناشي از برف اخير و تعطيلي بازار در هفته گذشته رخ داد و قيمت آن امروز (ديروز) به طور ميانگين در تهران به كيلويي ۷۳۵۰ تومان كاهش يافته كه به دليل نبود تقاصاي كافي اين ارزاني ادامه خواهد داشت.
قيمت گوشت مرغ طي هفتههاي گذشته مجددا روند پرنوسان خود را آغاز كرد و به كيلويي ۸۰۰۰ تومان افزايش يافت اما مهدي يوسف خاني در اين زمينه معتقد است كه قيمت گوشت مرغ در هفتههاي گذشته و قبل از برف و سرمازدگي اخير كيلويي ۶۸۰۰ تومان بود كه به دليل بارش برف و ايجاد مشكل در جادههاي مواصلاتي تاخيري كوتاه در رسيدن مرغ به بازار مصرف به وجود آمد و باعث افزايش قيمت آن به كيلويي ۷۳۵۰ تومان در بازار پايتخت شد، چراكه در اين بازه زماني مرغداريهاي استانهاي شمالي كه عمدتا در مناطق كوهستاني و خوش آب و هوا هستند با اين مشكل مواجه شدند.
وي افزود: در هفته گذشته نيز دليل تعطيليهاي بسيار و عرضه نشدن گوشت مرغ در بازار قيمت آن مجددا افزايش يافت و به كيلويي ۷۶۵۰ تومان در آخرين روز كاري هفته گذشته (پنجشنبه) رسيد اما اين روند با از سر گرفته شدن عرضه گوشت مرغ و بازگشت به وضعيت عادي به سمت كاهش قيمت حركت كرد؛ به گونهاي كه از ديروز تاكنون متوسط قيمت گوشت مرغ در بازار مصرف تهران به كيلويي ۷۳۰۰ تومان رسيده و اتحاديه نيز اين قيمت را به همه اعضاي خود اعلام كرده است.
رييس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي تاكيد كرد: قيمتي بالاتر از كيلويي ۷۳۰۰ تومان را قبول نداريم و غيرمنطقي به نظر ميرسد اما مردم بابت آنفلوآنزا خيالشان راحت باشد؛ چرا كه اين بيماري در مرغداريهاي تخمگذار آن هم در چند واحد پرورشي در شهرستان ملارد اتفاق افتاد و سازمان دامپزشكي در حال كنترل و نظارت بر واحدهاي درگير بيماري است و همه مرغداريهاي مشكوك به اين بيماري با كشتار گلههاي بيمار مواجه شدند و خطري از اين بابت مردم را تهديد نميكند.
يوسفخاني گفت كه بر اساس اعلام سازمان دامپزشكي آنفلوآنزاي شيوع پيدا كرده تاكنون در هيچ يك از نمونههاي اخذ شده به انسان سرايت نكرده و اساسا سرايت اين بيماري به انسان تاييد نشده است اما در حالت كلي ميتوان گفت كه مصرفكنندگان براي راحت شدن خيالشان ميتوانند اين محصول را در دماي بالاي ۷۰ درجه بپزند و در اين شرايط مطمئن باشند كه ويروس اين بيماري از بين ميرود.