مرور/ بررسي آبمعدنيها و جمعآوري 30 برند غيرمجاز
10 شهريور: وزارت بهداشت وجود نيترات بالا در برخي آبهاي معدني را تاييد و اعلام كرد؛ برخي آبها با كود ارتباط دارند. پس از اعلام اين خبر و در همان روز رييس سازمان غذا و دارو با بيان اينكه برخي آبهاي بطري نيترات بيش از حد مجاز دارند، گفت: « وزير بهداشت يك ماه به سازمان غذا و دارو فرصت داد كه وضعيت آبهاي آشاميدني بطري و بستهبندي شده را بررسي كند، اين كار انجام شده و تقريبا به اتمام رسيده است و هفته آينده جمعبندي نهايي اعلام ميشود.»
20 شهريور: وزارت بهداشت از پايان بررسي سلامت آبمعدنيها خبر داد و اعلام كرد؛ با بررسي 300 نوع آبمعدني، 10 درصد اين آبمعدنيها غيرمجاز شناخته شده و به زودي از بازار جمعآوري ميشوند.
و امروز
30 برند آبمعدني كه از آزمايش سلامت وزارت بهداشت مجوز نگرفتهاند، از بازار جمعآوري شدند. اما مديران وزارت بهداشت هنوز اسامي اين برندها را اعلام نكردهاند.